Community-coach Jessica

Op Winkelmadepark hanteren we het “met elkaar en voor elkaar”- principe. Een nieuw woonconcept voor zowel Wooncompagnie als de huurders van Winkelmadepark. Daar Wooncompagnie het belangrijk vindt dat we met elkaar bouwen aan een prachtige community is de functie van community-coach in het leven geroepen. Ik mag deze prachtige rol voor 20 uur in de week uitvoeren  en wil me graag voorstellen.

 

Talenten bijdragen

Mijn naam is Jessica Dekker. Ik woon in een mooi dorpje aan de kust en ben moeder van twee prachtige zoons. Inmiddels werk ik al bijna 24 jaar in de corporatie-wereld. Een wereld die constant in beweging is en waar we als corporatie graag op in willen spelen. Het doel in Winkelmadepark is dat je iets voor elkaar wil en kan betekenen, dat je naar elkaar omkijkt en van elkaar wil leren.  Dat je mag zijn wie je bent en dat je kan bijdragen op een vlak waar jouw talenten liggen. Daar ligt wat mij betreft de kracht van een inclusieve wijk. Wel is het belangrijk dat we gemotiveerde bewoners hebben en we vooral ook gemotiveerd blijven want het zal niet zonder slag of stoot gaan, zeker omdat we al geruime tijd te maken hebben met de beperkende maatregelen rond Covid-19.

 

Samenwerking

Ik zal nauw samenwerken met de tijdelijke voorzitter, Eric, en de coördinatoren van de verschillende werkgroepen. Ik wil vooral ook voor een ieder een luisterend oor zijn en helpen, adviseren en verbinden daar waar ik kan. Mijn collega, Marit Kaan, zal mij gedeeltelijk ondersteunen omdat ook zij heel enthousiast is over dit mooie project.

 

Aanwezigheid

Zodra de maatregelen wat versoepelen probeer ik zo vaak als mogelijk op het park aanwezig te zijn zodat iedereen naar me toe kan komen met vragen en vooral ook leuke ideeën! Ik kondig mijn (onze) aanwezigheid aan in de app Area of People. Natuurlijk ben ik ook altijd bereikbaar via winkelmadepark@wooncompagnie.nl.

 

door Jessica Dekker

Bekijk ook de andere nieuws berichten: